БСП не експлоатира страха на хората, а предлага решения“, заяви

...
 БСП не експлоатира страха на хората, а предлага решения“, заяви
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: БСП не експлоатира страха на хората, а предлага решения

 Open photo

 

„ Българска социалистическа партия не експлоатира страха на хората, а предлага решения “, съобщи в с. Ботево, община „ Тунджа “ зам.-председателят на левицата Кристиан Вигенин при показване на кандидатската листа на „ Българска социалистическа партия за България “ в Ямболски изборен регион, на която е лидер.

Той сподели още, че в последното ръководство Българска социалистическа партия е била генератор на непоклатимост и в държавното управление, и в Народното събрание и акцентира, че левицата е съумяла да осъществя огромна част от записаното в платформата, да направи неща, за които единствено са мечтали, до момента в който са били в съпротива, и в този момент още веднъж желаят доверието на гласоподавателите, с цел да продължат да работят за хората и за развиването на България.

„ Като депутат от Ямболски изборен регион, постоянно съм се старал да взимам драговолно проблемите на региона, на хората, на обитаемоте места и съм се стремял да ги позволяваме, тъй като по този начин разбирам аз присъединяване в политиката “, показа Кристиан Вигенин и изрази насладата си, че всички представители на Българска социалистическа партия в локалната власт са хора, за които смисълът на присъединяване в политиката е решение проблемите на хората и на общините.

Кристиан Вигенин обясни на присъстващите в залата поредната позицията на Българска социалистическа партия по отношение на Русия и кой е причина за предварителните избори. „ Участието на „ ИТН “ в ръководството не е било да направи нещо положително за хората и за България, а да провалят държавното управление, да убият тази сила за смяна и да се върнат ГЕРБ и Движение за права и свободи на власт и това се приготвя и в този момент, в случай че не са задоволително дейни хората, които желаят да не продължи остарелият модел на ръководство, против който стачкуваха “, добави още той.

Водачът на листата прикани хората да гласоподават с разсъдък, да гласоподават за това уговорките, които се поемат, да се извършват и това, което се каже преди изборите, това да се прави след тях. Той прикани присъстващите да изберат номер 28 на 2 октомври за мощна Българска социалистическа партия, която да постанова политики за хората и България да бъде обществена и сигурна страна.

„ Българска социалистическа партия във времето сподели, че е най-мъдрата партия, която отстоява ползите на българските жители, сподели пред присъстващите в залата Нели Славова “, която е втора в листата на „ Българска социалистическа партия за България “. Тя посочи, че Българска социалистическа партия беше главната движеща мощ на всички промени, които се случиха през последните 7 месеца, само че следва още доста работа, тъй като това, което не е довършено, е залегнало още веднъж в предизборната стратегия и е доразвито.

Подкрепата си за кандидатската листа изрази и кметът на община „ Тунджа “ Георги Георгиев. Той прикани за мощна поддръжка към тима на „ Българска социалистическа партия за България “ в Ямболски изборен регион, с цел да продължи Българска социалистическа партия да доразвие обществената политика, която има за цел възстановяване на живота на всеки жител – от най-малките до най-възрастните.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР